צריבה בפיטמה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

03/12/2014 | 12:38 | מאת: רלף

שלוס רב . אני גבר בן 60 בריא מזה 3 חודשים יש לי צריבה בפיטמת שד ימין . היה פצע שנרפא אבל הצריבה נותרה.אין מימצא עורי ובבדיקת כירורג לא נמצא חשד לגידול.יתכן שמקור הצריבה עיצבי .מדה 10 ימים אני נוטל טריפל B כדור ליום .לפי שעה ללא הואיל . האם להמשיך ועד מתי או ליטול תרופה אחרת או כיוון אחר של טיפול,לתשובתך אודה

שלום רלף ממליץ לפנות לרופא בתחום ממליץ על הדמיית US, וכן פנייה לרופא כללי, במידה ומתפתחות שלפוחיות יתכן ומדובר בהרפס זוסטר בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם