נימולים ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

03/10/2023 | 21:52 | מאת: דנה

עקב נימולים בכפות ידיים ובכפות רגליים סימטריים הופניתי ל-EMGשיצא תקין, היה כתוב שם באחת הטבלאות LAT LEG. מה הכוונה? שאלה נוספת הרופא אמר לי שהיות והבדיקה תקינה וEMG תקין אין לי כלום אבל אני עדיין סובלת מנימולים האם נימולים ככ סימטריים בכפות ידים ורגליים יכולים לנבוע מבעיה במערכת העצבים המרכזית כמו טרשת נפוצה? כי לא נשלחתי לMRI ולשום בדיקה נוספות?

שלום תמונה סימטרית כפי שאת מתארת אינה מתאימה לטרשת נפוצה. מציע לבצע בדיקה של סיבים קטנים LAT-LEG -אזור צידי ברגל בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם