חולשה ברגל ויד שמאל

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

28/09/2023 | 21:14 | מאת: רונית

שלום זה שבועות אני חובה חולשה של יד ורגל שמאל הולכים וחוזרים, לאחר בירור במיון הCT יצא נקי ושלחו אוי להמשך בירור עם ניורולוג שאפנה אותי ל MRI הבדיקה שלה היתה תקינה אך היא שלחה אותי לבדוק עם יש דלקת בחומר הלבן , אני מניחה שזה אומרת טרשת בזמן שאני מחכה לבדיקה הופיע תסמין חדש הרדמות בחלקים בפנים בצד שמאל. האם יש סיבה לדאגה או שזה תסמין של חרדה מהתסמינים הראשונים? תודה על המענה

שלום לרוב תסמינים באים והולכים אינם תסמינים של טרשת נפוצה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם