הסבר פיענוח תוצאות MRI ע"ש צווארי וגבי לצורך המשך טיפול בטרשת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

20/09/2023 | 00:55 | מאת: אילן

שלום וברכה אשמח להסבר על תוצאות פיענוח של הMRI כתוב שם כך: ממצאים: ללא תמט. ללא תזוזה. סיגנל החוט תקין. ישור הלורדוזיס הצווארית. סיגנל מח העצם תקין. ללא בלט, בקע או היצרות של התעלה או הנקבים המנגיומה קטנה בע"ש הגבי התחתון, אשמח להסבר על התוצאות הללו, גם בהקשר של הטרשת הנפוצה וגם בכללי תודה רבה

שלום בדיקת ה mri תקינה וללא חשד של נגעים של טרשת נפוצה, למעט המנגיומה שהינה על פי רוב אינה ממצא מסוכן בברכה

20/09/2023 | 09:01 | מאת: אילן

זה אומר שאין טרשת?? או שיכול להיות שיש טרשת והMRI יוצא תקין?

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם