רטט פנימי בגפיים וMRI

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

18/09/2023 | 21:32 | מאת: אילנית

יש לי רטט פנימי בכל הגפיים שהתחיל לפני 10 חודשים מרטט ביד אחד וכרגע התשפט על כל הגפיים.MRI מוח תקין ,MRI עמוד השדרה: מוקד קטן של אות גבוה ב2-T .בבדיקה גופנית שהייתה בעבר הכול תקין חוץ מטרמנר מימין. התור לרופא בעוד 3 חודשים. האם לדעתך מדובר ב-MS? האם יש דרך להפסיק את הרטט הפנימי בגוף ? תודה

שלום נגע בודד עדין אינו יכול להחשב כ ms, אולם יש צורך במעקבי mri, ומעקב במרפאה נוירואימונולוגית בברכה

26/09/2023 | 16:32 | מאת: אילנית

תודה דוקטור על תשובה מהירה .האם יש תרופות שיכולות להקל על הרטט בגפיים ? שואלת כדי לדעת האם יש דחיפות בפניה לרופא .

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם