כאבים יזקים בשוקק שמאלי ותחושת נימול דקירות בישבו

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

18/09/2023 | 00:10 | מאת: צהלה

לפני שנתיים הייתי מעורבת בתאונת דרכים. מאז כל הצד השמאלי כואב. תיכך אירי התאונה היו לי כאבים חזקים בעכוז שמאלשנעלמו לחלוטין. לפני 4 חודשים אחרי ריקוד במשטח לא נוח, חזרו הכאבים כולל כאבים חזקים בשוק השמאלי ולפעמים כם נימול או הרגשה של טיפות מים קרים. כרגע מטופלת בפיזיוטרפיה ללא הטבה. מקבלת כדור ביום ארקוסיה שמטשטש הכאבים. בלילה סובלת מכאבים בצד שמאלי של הגוף. לא ישנהטוב

שלום מציע טיפול לכאבים כרונים כליריקה או סימבלטה וכן מעקב אצל ובדיקה אצל נוירולוג, ולאחר הבדיקה הפניה לבדיקות מתאימות זהו פורום של טרשת נפוצה, ממליץ לפנות לפורומים מתאימים בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם