פגיעה בברכיאל פלקסוס שבזרוע

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

30/08/2023 | 20:35 | מאת: עפרה

האם ניתן לשקם פגיעת עצב בברכיאל פלקסוס שבזרוע או שזה אבוד פגיעה כתוצאה מהקרנות באזור בית השחי לפני 12 שנים הולכת עם שרוול לחץ כי יש לי גם לימפאדמה האם יש איזה עיצה בעניין זה עושה פזיוטרפיה שלא עוזרת האם אתם מכירים תופעה כמו שלי שביום אחד אחרי 12 שנים נפגע העצב

שלום זה אינו הפורום המתאים , מציע בירור מחדש, מציינת שיש לימפאדנופטיה באיזור יתכן וזהו גורם קשור, בהתאם לבירור החדש ממליץ על טיפול מתאים בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם