הירדמות של חלק בכף הרגל למשך יומיים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

24/08/2023 | 14:48 | מאת: מיקה

אני בת 30 בריאה בדכ כבר יומיים שחלק מכף הרגל נרדם לי ולא משתחרר -אולי רק להפוגות קצרות- זה תחושה של משהו בין הירדמות לתחושת נימול. האם זה יכול להצביע על טרשת נפוצה? יש לציין כי עברתי בירור עקב זרמים ברגליים ובידיים לפני שנה ואובחנתי שהדבר נובע ממתח או פעילות יתר של העצבים. האם תופעה של פעילות יתר יכולה להוביל גם להירדמויות כאלה?

שלום ממליץ לבצע בדיקת mri של עמוד שדרה גבי ומוח , במידה ותקינים לא מדובר בטרשת נפוצה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם