החלפת טיפול בשל החמרה, מאבונקס לכדורי mavenclad

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

24/08/2023 | 14:43 | מאת: מתמודדת 36

מטופלת באבונקס לאחר התקף ראשון במשך 16 שנים, ומאז ב"ה לא היו התקפים.. (היום אני בת 36, ומאושפזת בבי"ח בשל חוסר תפקוד של רגל שמאל. (הרופאה ראתה שיש לי ברגל הזו קלונוס, ספסטיות). המליצה לשנות את האבונקס שכנראה כבר לא משפיע עלי, לכדורי mavenclad. (נתנה גם אופציה של עירוי tysbary), אך המליצה יותר על הכדורים בשל נוחות השימוש. מה כדאי יותר?

שלום יש מספר משתנים האם מהלך התקפי או מהלל מתקדם?, האם הופיעו נגעים חדשים או יש נגעים שעוברים האדרה, מציע בהתאם לנוחות שתי התרופות מצויינות ולא הושוו אחת מול השניה כך שלא ניתן לקבוע מי יותר יעילה בברכה

07/09/2023 | 11:46 | מאת: מתמודדת 36

לאחר בדיקה אצל רופא מומחה,צהוא אמר שלאור ההתדרדרות במצב הפכתי לפרוגרסיבית, ושלא מדובר בהתקף. הצילום שעשיתי העיד על מוקד עם האדרה. האם הטיסברי יעיל במצב כזה? תודה..

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם