נרבו 3 ג'ל משך ההשפעה שלו

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

18/08/2023 | 14:27 | מאת: טליה

האם ג'ל נרבו 3 יכול לסייע לכאבים נוירופטיים בגפיים או השפעתו לא משמעותית? קראתי בעלון שמשפיע תוך חודש האם ההשפעה ממשיכה כל עוד ממשכיים במריחה או ברגע שהשיפור מושג אפשר להפסיק למרוח?

22/08/2023 | 10:45 | מאת: טליה

קראתי שמשחה דומה זוסטריקס עלולה להביא לניוון מקומי של עצבים וזה מקור ההקלה בכאב האם יש חשש כזה והאם עצבים שהתנוונו עקב משחות מקומיות כאלה משתקמים?

שלום זהו אינו הפורום המתאים, באופן עקרוני עצבים יכולים להשתקם ממצב זה בברכה

שלום ממליץ לפנות לפורום לכאבים בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם