תוצאות mri מודאגת מאוד אשמח להסבר

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

08/08/2023 | 22:33 | מאת: אור

קיבלתי תוצאות של mri- חדרי המוח החללים התת עכבישים והסולצים הודגמו שמורים. אין עדות לסימני לחץ אין עדות לממצא פנרכימתי מוקדי. אין עדות לאותות פתולוגיים אין עדות לאותות פתולוגיים מחללי הפנים תאי המסטואיד או חלל האוזן התיכונה משני הצדדים. בלוטת ההיפופיזה הודגמה דקיקה ומושטחת בתחתית האוכף מתאים ל-empty sella קיים רושם לריבוי נוזלים בשרוולי עצבי הראייה משני הצדדים לסיכום: empty sella ורושם לריבוי נוזלים בשרוולי עצבי הראייה משני הצדדים. נא לקורלציה קלינית. רציתי לדעת מה זה אומר: קיים רושם לריבוי נוזלים בשרוולי עצבי הראייה והאם זה קשר לחבלה שקיבלתי? ומה זה אומר ה-empty sella?

שלום קיים חשד ללחץ תוך גולגלתי מוגבר לרוב מלווה בכאבי ראש יש לפנות לנוירולוג זהו פורום על טרשת נפוצה, וזה אינו מקרה הקשור לטרשת בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם