סכוי לטרשת עם רקע משפחתי

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

21/07/2023 | 16:34 | מאת: נויה

היי אבא שלי ושני אחים שלי חולים בטרשת ביומיים האחרונים אני מרגישה נימול בלחי שמאל,ליד הפה,עייפה וכל הזמן חשה צורך להתפנות, יש מצב שאלו תסמינים של טרשת ואני מפתחת חלילה גם?? מה הסכויים לטרשת כאשר יש בני משפחה חולים???? תודה!!!(אני בלחץ אטומי)

שלום לא כל נימול הוא בהכרך ביטוי לטרשת נפוצה ממליץ לפנות לנוירולוג לשם הערכה, היסטוריה משפחתית מגבירה במעט סיכוי להופעה של טרשת בבני משפחה נוספים ממליץ להשלים בדיקת MRI מוח בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם