פיענוח בדיקת MRI מוח

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

18/07/2023 | 10:31 | מאת: מאיה

שלום, בחודשים האחרונים אני חווה עקצוצים ברגליים לאחר הליכה של לפחות 10 דקות והופנתי לבדיקת MRI עמוד שדרה (שיצאה תקינה) ומוח. בממצאים של הMRI מוח נאמר: "נצפו שני מוקדים זעירים באות T2/ פלייר גבוה בחומר הלבן התת קורטיקלי באונות הפרונטליות דו"צ, אשר אינם ספציפיים." אשמח לעזרה להבין מה זה אומר שכן התור שלי לנוירולוג הוא עוד שלושה חודשים והאם יש סיבה לדאגה.

18/07/2023 | 10:46 | מאת: מאיה

מציינת גם שאני בת 22, בריאה ללא מחלות רקע. נעשתה גם בדיקת EMG שיצאה תקינה.

שלום השינויים שנצפו בבדיקת ה MRI אינם מדאיגים , לעיתים נצפה באנשים עם שכיחות גבוהה של כאבי ראש או אף באנשים בריאים בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם