ממצאי בדיקת mri -טרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

11/05/2023 | 09:49 | מאת: JAY

בפיענוח mri ממצאים חריגים הבאים: מוקדי אות חריגים בודדים ב-FLAIR בחומר לבן תת קורטיקלי, בלתי ספציפי. DVA גדול פרונטלי משמאל. פרט לזה ללא ממצא חריג. טכניקת ביצוע- במישורים שונים, בסדרות TSET2 Diffusion SWI FLAIR ובשקלול T1 בלי ועם דוטארם. יש לציין שסיבת הביצוע mri -ירידה בזיכרון, קושי בניסוח משפטים וביטוי מילולי, איבוד את עצמי במרחב-שיווי משקל, כתמים באים ונעלמים בעיניים. האם מדובר בטרשת נפוצה? ממתינה לתור לנוירולוג שלי לצורך ייעוץ אבל מאוד לחוצה. יש סיבה לדאגה?

שלום בדיקת ה MRI מוח אינה מכוונת לטרשת נפוצה, יש להיות במעקב נוירולוג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם