חולה מורכב עם NF1 עם בעיות שונות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

27/03/2023 | 11:31 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 57 חולה ב NF1 מורכב לפני שנתיים עברתי צינתורים מוח 3 מעכב ואחד צינתורת תיפולי לסגירת מיפרצת בסתד עברתי גם תיפול רדיוכירוגיה למהגיומה וצינתור לב תיפלי 2 תומחים סטד יש גידלוילם בעמוד שידרה נירופיברומה מעכב בלבד אופנית לאנגיו מוח ובטן בסיכום נכתב 1אטרופיה מוחית קלה יחסית לגיל 2 מוקד לקונרי משמאל המתאים למואורע וסקולרי ישן האימתריה בחדרים מוקד הלקונרי משמאל דקטור מה משמעות של אטרופיה מוחית ו מוקד לקונרי ו וסקולרי ישן בסיכם אנגיו בטן יש פלקים טרשתיים מה זה יש בעיה של לחץ דם אפשר הסבר בבקשה ועים אניגיו מוח יותר טוב מי MRE מוח מה יותר מדיוק תודה דקטור וחג שמח

27/03/2023 | 11:36 | מאת: שמואל כהן

תיקון בהשוואה לבדיקת מוח קודמת יש האיסמטריה בחדרים ידועה על מוקד הלקונרי בסריקת עצמות בסיס הגולגולת הודגמו תאי המסטואידים המערה הספינואידלית תודה

שלום CTA /MRA כל בדיקה נותנת מידע רלוונטי אחר, זהו פורום של טרשת נפוצה , מציע לפנות לפורום מתאים בברכה

שלום ראה תשובה לשאלה הקודמת בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם