נפילה על הראש

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

17/03/2023 | 17:33 | מאת: ליהי

לפני שבוע נפלה עליי סלסלה שבירה עם חפצים בתוכה של כמה קילו די כבדה בטעות על הראש. קמתי מיד ללא איבוד הכרה וללא הקאות. אבל כואב עדיין נורא הראש ולאחרונה יש באיזור אחד תחושת חוסר תחושה כזאת נימול לא יודעת איך להסביר את זה. אני ממש בחוסר אונים. האם ייתכן שנגרם לי נזק בראש בעקבות החבלה למרות שלא התעלפתי ולא היו תסמינים. מלבד מה שציינתי. חוששת מאוד שלא אחזור להיות כמו שהייתי? קראתי גם שהנזקים הכי חמורים למוח הם בעקבות חבלות ראש. מה אני עושה? האם שמעת על מצב כזה פעם? ואיך אוכל להטיב עם זה?

שלום הסיכוי לפגיעה מוחית קטן מציע המשך מעקב נוירולוג, ולפי המעקב החלטה על ביצוע הדמיה מוחית בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם