הקופה לא מאשרת שתי בדיקות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

02/12/2022 | 13:28 | מאת: שחר

בשל זרמים חשמליים ונימול בגפיים הנוירולוג הפנה אותי לmri מוח וmri חוט שדרה. הקופה מאשרת רק אחד מהם. הנורולוג מעדיף mri מוח ואמר שרק אם תהיה תוצאה שתצריך, נתעקש על הבדיקה השניה. האם mri מוח יספיק לאבחן מחלת חומר לבן או טרשת?

שלום בהחלט הייתי מתחיל עם בדיקת MRI מוח ובהתאם לתוצאות הייתי מקבל החלטה על המשך בירור בברכה

04/12/2022 | 12:59 | מאת: שחר

תודה על המענה המהיר אם בע"ה mri מוח יהיה תקין לא להתעקש על הבדיקה השניה או לעשות פרטי? זה יהיה מיותר כמו שטוען הנוירולוג? ) כמובן מבחינת הטרשת )

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם