חולשה בצד שמאל של הגוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

27/11/2022 | 16:12 | מאת: יעל

לפני כחודש התחיל לי זצים של כאבי ראש וערובת עין שמאל ולאחר כמה ימים חולשת גפה יד ופנים מצד שמאל של הגוף. אושפזתי למשך שבועיים וביצעתי את הבדיקות הבאות שכולן יצאו תקינות: MRI מוח , חוט שדרה וצוואר וכן CT עם ובלי חומר ניגוד ובדיקת SEP ודיקור מותני. ולמרות שהכל תקין החליטו בבית החולים לתת לי סטרואידים לוריד למשך 4 ימים. ומהיום השלישי התחלתי להרגיש שיפור משמעותי בתפקוד ובתחושה. מאז עבר שבוע ואני שוב מתחילה לחוש חולשה ביד שמאל וברגל שמאל. מתמידה בפיזוטרפיה וריפוי בעיסוק במסגרת שיקום ביתי. האם יש עוד משהו שיכול להיות שאולי פספסו בבית החולים? זה כבר נורא מתסכל התחושה שכל החולשה שוב חוזרת לאחר ששמחתי כל כך שחל שיפור משמעותי במצבי.

שלום בית החולים ביצע את כל הבדיקות הדרושות כולל MRI מוח ועמוד שדרה צווארי, ניקור מותני ובדיקת SEP במידה וכל בדיקות אילו נמצאו תקינות, בוצעו כל הבדיקות הנדרשות, ממליץ להתחיל טיפול לכאבים כליריקה במינון עולה. בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם