מעקב mri מוח............

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

23/09/2021 | 12:39 | מאת: שירה

שלום, אני במעקב mri מוח מזה מס' שנים. סובלת מכאבי ראש, כבדות וכאבי רגליים, לעיתים גם בעיות זיכרון .ב mri הנוכחי ממצאים: נגעים חריגים בחומר הלבן פריונטיקולרי ותת קורטיקלי בהחמרה קלה בהשוואה לבדיקה הקודמת. לא ספציפיים. באבחנה מבדלת משנית לכאבי ראש מיקרואנגיופתיה או מחלה דמיליניאטיבית. הרופא ששלח אותי לבדיקה זו התקשר ושאל האם אני לוקחת אספירין? עניתי בשלילה כי לא הייתה המלצה כזו. שאלתי אותו האם להגיע שוב לבדיקה? השיב לפנות לראומטולוג עקב כאבי הרגליים ואני תוהה איזו מן תשובה מזלזלת זו? הרי בפירוש רשום שישנה החמרה. .האם לעזוב נושא זה? לא לטפל? לפנות לרופא אחר? תודה רבה

שלום תלוי במחלות הרקע , אולם אין להתעלם מההחמרה בבדיקת ה MRI ויש לפנות לטיפול בהתאם בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם