נימול וחולשה וסחרחורת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

17/09/2021 | 17:32 | מאת: מימי

היי לפני 10 ימים התחילה אצלי סחרחורת, ומלפני שבוע הרגשות של נימול בעיקר בידיים ואחר זה שריפה למשל היום אין תחושה של נימול בכל היד אלא רק בקצה האצבע ביד השמאלית ויש לי כאבים ביד ימין באזור הכתף ומרגישה חולשה גם , הייתי אצל נוירולוגית חשבה שזה ms עשיתי mri מח וגזע מח שיצא תקין האם זה שולל mdps האם יש צורך בעוד מעקבים אני ממש מוטרדת .

17/09/2021 | 17:36 | מאת: מימי

לציין אני בת 30 נ+2 ללא מחלות רקע חוץ מ apla סינדרום שהביטוי שלה רק בזמן הריון

18/09/2021 | 07:34 | מאת: מימי

במידה והנימולים והסחרחורת מופיעים לסירוגין האם זה מעיד על מחלה נוירולוגית כלשהיא, למשל הנימול למשך יממה עבר ואז שוב פעם זה הופיע , האם זה יכול להיות קשור לחיסון הקורוה למרות שהסחרחורת הופיעה לפני החיסון אך הנימולים כעבור 4 ימים מהחיסון

שלום ראשית קרובלוודאי שאין קשר לחיסון, מבחינת טרשת במידה ובדיקת הmri מוח וצוואר תקינות לא מדובר בטרשת, תלונות נוירולוגיות המופיעות לסרוגין עם בדיקות עזר תקינות לא מכוונות למצב מסוכן, יש להיות במעקב קרישה עקב הapla, ממליץ להשלים בדיקות של פוטנציאלים מעוררים בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם