נימלולים בגב במקום אחד

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

24/06/2021 | 13:38 | מאת: טל

שלום וברכה. רציתי לשאול מספר שאלות האם יתכן מצב שבו ישנה MS ובדיקה נירולוגית שהתבצעה על ידי נירולוג כמובן תקינה. האם זה סביר שיש בדיקה תקינה ויש MS או שזה בלתי סביר? דבר שני שרציתי לשאול זה האם אופייני שיהיו נימלולים באזור קטן של בערך 2,3 סמ בגב ולא באזורים אחרים, זה אופייני למקום ספציפי אחד בלבד? תודה מראש על המענה

שלום, לרוב הבדיקה הנוירולוגית אינה תקינה בחולים עם טרשת נפוצה, הסבירות לחסר תחושתי כה קטן נמוכה בטרשת נפוצה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם