המשך בירורלגבי טרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

03/04/2021 | 23:52 | מאת: אילנה

שלום רב דוקטור , לפני כשנתיים בעקבות קפיצות רגליים ,קפיצות שרירים ותופעות נוספות בוצע לי MRI מוח וmri עמוד שדרה צווארי. MRI מוח יצא תקין, בשדרה נמצא נגע זעיר ב c6..עם הזמן כל התופעות חלפו לחלוטין. לפני 4 שבועות עשיתי חיסון ראשון לקורונה. לאחר מכן התחילו קפיצות שרירים: גוף ושרירי הפנים, קפיצות שרירים סביב עין, הרגשה של חוט בשוק רגל שמאל .כרגע רוב התופעות פסקו ,אך נשארה הרגשה מוזרה מן חולשה בשוק רגל שמאל. הנוירולוג בדק ונאמר שבדיקות נוירולוגיות תקינות .האם כדאי לפנות לרופא מומחה ,לבקש בדיקות MRI או להמתין שהתחושה תחלוף מעצמה? האם מדובר בטרשת נפוצה לדעתך? תודה רבה על התשובה

שלום הרושם שמדובר בתגובה לחיסון ולא טרשת אולם עקב היסטוריה עם נגע בחוט השדרה הייתי ממליץ להשלים בדיקת MRI מוח ועמוד שדרה צווארי ביקורת בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם