סימנים קצת מדאיגים האם זה טרשת?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

22/02/2021 | 16:10 | מאת: בן

שלום וברכה, ארצה לספר בקצרה את הסיפור שלי, בן 27 בריא בדרכ התחילה לי תחושה של נמלול בלחי שהוא בא והולך לא תמיד ולדעתי הוא מופיע יותר במצבי סטרס. כמו כן הרגליים כבדות, גם בירך וגם בשוק, תחושה כזאת לא נעימה, הן לא חלשות לדעתי אך הן כבדות ואולי קצת כואבות. הופיע לי גם תחושת שריפה ברגל ימין ולפעמים קצת נימלולים בשתי הרגליים. תחושת השריפה היא לא תמיד וגם הנימלולים לא תמיד מדי פעם במשך היום זה קורה. בלילה אני לא מרגשי שום סימפטום חשוב לציין. הייתי אצל ניורולוג לפני כמעט חודש שזה התחיל ואז היה רק רגליים כבדות ללא תחושת שריפה ברגל ימין ונמלול לפעמים ברגליים שהופיעו יותר מאוחר. בבדיקה הקצרה מאד שלו הוא לא מצא בעיה בבדיקה הפיזית ואמר תעשה MRI מוח. השאלה שלי האם התסמינים מתאימים לטרשת נפוצה? והאם ללכת לעשות את ה MRI או להמתין עוד 3,4 חודשים ואם זה לא משתפר אז ללכת לעשות? בתודה מראש.

שלום המחצה לבצוע בדיקת mri מוח ואף לשקול בדיקת mri עמוד שדרה גבי ולחזור לביקורת נוירולוג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם