תחושת שריפה בירך אחת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

18/02/2021 | 11:42 | מאת: דור

האם תחושת שריפה בירך אחת אופיינית לMS? האם MS יכולה להופיע פתאום בתחושות של כבדות ברגליים ואז ביד אחת ולאחר מכן ביד השנייה ופעם יד ימין ופעם יד שמאל? האם בMS הסימנים באים לסירוגין שפעם יש הקלה ופעם הסימנים חוזרים? ועוד שאלה ברשותך האם יתכן MS כאשר בדיקה נוירולוגית פיזית יצאה תקינה? תודה יום טוב.

שלום התקף של טרשת נפוצה כולל תלונה המתפתחת בהדרגה ואינה עוברת לסרוגין מיד ליד או מרגל לרגל באותו התקף, ולכן סביר שלא מדובר בהתקף של טרשת, כמובן שצריך להיות במעקב מסודר של נוירולוג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם