סימנים לטרשת נפוצה מאד מודאג

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

05/02/2021 | 11:30 | מאת: זהר

אני קצת חושש ורציתי לשאול משהו, יש לי קצת תחושה מוזרה בלחי ימין כמו הירדמות, שבא והולך. בנוסף, אני מרגיש חולשה ברגל ימין וקצת ביד ימין. ברגל ימין יש לי לפעמים מין תחושה של דופק פועם וקצת כואב. אין לי נמלולים ומאד קשה לי להגיד שהרגל רדומה אלא יותר חלשה או כבדה, קשה לי לתאר בדיוק. נוירולוג שבדק אותי בדיקה נירולוגית פיזית לא ראה ממצאים חריגים. האם לדעתך זה יכול להצביע על MS? אני מאד חושש מכך התסמינים התחילו לפני 3 ימים, האם מומלץ לחכות לפני שאני ממשיך ברירו כי אולי הם יחלפו? תודה מראש

שלום תלונות של טרשת לרוב אינן באות והולכות אלה מתגברות עם הזמן ולכן נראה שלא מדובר בטרשת בייחוד עם בדיקה נוירולוגית תקינה, במידה וסמנים מתגברים ממליץ להשלים בדיקת MRI מוח בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם