מודאגת מטרשת נפוצה ממתינה לתשובה mri

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

29/01/2021 | 19:45 | מאת: שני

שלום רב לפני שש שנים בוצע Mri עקב כאבי ראש יצא תקין כעת שוב עשיתי Mri עדיין ממתינה לתשובה כאבי ראש חזקים והייתה פעם אחת של טשטוש בראיה לאחר כעת כבר כמה ימים מרגישה זרמים מאוד עדינים בגוף שגורמים לגרד וגם קצת קפיצות בעין או באזורים בפנים אני מואדגת שאולי מדובר בטרשת נפוצה אם בפעם הקודמת הבדיקה יצאה תקינה יש סיכוי שכעת פתאום תצוץ טרשת יש לציין שגם אז התלוננתי על זרמים רק שאני לא זוכרת את זה אני בת 34 תודה על המענה

שלום לפי תאורך לא נראה שמדובר בטרשת, אולם יש להמתין לתשובת MRI ולהיות במעקב נוירולוג, במקביל ממליץ להשלים בדיקת MRI עמוד שדרה צווארי במידה והידיים מעורבות או גבי במידה ורק הרגליים מעורבות בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם