פגיעה לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

20/01/2021 | 23:12 | מאת: ש

לפני חצי שנה הייתי מעורבת בתאונת דרכים, רכב נכנס ברכבי מאחור. אני מרגישה את הפגיעה באזור עצם הזנב. לאורך צדה החיצוני של ירך רגל שמאל ישנה תחושת צביטה קבועה, לאחרונה גם תחת הישבן ובמפשעות. בין הברך ועד כף הרגל נימול וקור. הכאב גובר במהלך היום. לקראת ערב התחושה היא כאילו כף הרגל מתקפלת לתוך עצמה, כיווצים. איבדתי תחושה בבוהן הגדולה של רגל שמאל. ביצעתי בדיקות mri אגן ומותן, בדיקות דם מקיפות, וכלל הממצאים תקינים. אשמח להכוונה...

שלום המלצה להשלים בדיקת emg,במקביל לוודא הדגמה של mriעמוד שדרה מותני בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם