טינטון פתאומי מאז שבוע שלם

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

09/12/2020 | 11:44 | מאת: לי

עד כמה טינטון נחשב לתסמין של טרשת ? האם הוא נחשב לתסמין בולט ? נבדקתי על ידי נוירולוג וגם אצל שני א.א.ג ואין שום בעיה בדיקת שמיעה עם ירידה מנימלית בתדר אחד באוזן שמאל היותר מטונטנת . יש לציין שהיה לי אישון מוגדל ולא מגיב מלפני 10 שנים שחזר לעצמו לאחר יומיים ואין לי אבחנה ברורה לגביו מלבד שאולי אופטיק נויריטיס או דלקת חריפה שעברה מעצמה בת 29

שלום טינטון אינו סימפטום בולט של טרשת ניתן לבצע בדיקת BERA במידה וקיימת לפי הבדיקה עדות לפגיעה שאינה קשורה לעצב ניתן להשלים בדיקת MRI מוח אולם הסיכוי לפגיעה כזו הינה נמוכה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם