טרשת נפוצה?אודה לתשובה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

16/05/2020 | 16:39 | מאת: אתי

שלום בת 33 פלוס 2 מזה מספר שנים עם תופעות לא ממש שניתן להסביר חצי פנים עם חוסר תחושה תחושת שריפה בכל מיני מקומות בגוף לפעמים לא מרגישה ממש את האצבעות ברגל רק האחרונות מבינהם בשבוע האחרון רעד בצד אחד של היד (ממש מוזר) סחרחורות שהיו לי בישיבה וטנטון שחלפו עשיתי mri והיה רשום שם מספר מוקדים זעירים בודדים היפרסטנסרים לא ספציפים בחומר הלבן פרונטאלית ותת קורטיאלית דוצ הייתי אצל ניוריולג שלא ממש ידע מה הסיבה נתן לי בדיקה חוזרת עוד שנה ששאלתי אם יכול להיות טרשת נפוצה ענה בשלילה לציין שהיה לי בתור תינוקת דלקת קרום המוח ולעיתים רחוקות מיגרנות יש לי שאלה האם מה שיש לי יכול להתאים לטרשת נפוצה?ועליי בכל זאת להתעקש על בדיקות נוספות? האם יכול להיות מחרדה?אני אדם לחוץ מטבעי אודה לך אם תוכלי לענות כי אני ממש ממש בלחץ

שלום הסימפטומים שאת מתארת בשילוב בדיקת ה MRI אינם מתאימים לטרשת נפוצה יתכן ואילו אכן שרידים מדלקת קרום המוח או נגעים שאינם ספציפים ניתן למצוא בשכיחות גבוהה באנשים עם כאבי ראש , לנגעים אילו אין משמעות בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם