האם טרשת נפוצה בוצע mri

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

10/10/2019 | 13:40 | מאת: הילה

שלום וברכה,בצעתי mri מוח כתוצאה מכאבי ראש,ירידה בזיכרון,זרמים בכפות רגלים וכבדות רגל ימין.ממצאים:נראה עיבוי קל של עצם פרונטלית מימין מתאים יותר לשינויים של היפראוסטוזיס פרונטליס אינטרנה.מוקדים קטנים היפראינטנסים ברצף פלייר בחומר הלבן מעבר למצופה לגיל.באבחנה מבדלת שינוים מיקרו וסקולרים איסכמים כרונים,שינוים וסקוליטים או דלקתיים.אתיולוגיה דמיליניאטיבית אף היא באה בחשבון.בצעתי mri ע"ש צווארי שיצא תקין.בת 51.אודה לתשובתך.

שלום ממליץ להשלים בדיקות כולל פרופיל קולנוגראם דרך נוירולוג, במקביל להשלמת בדיקת CTA של עורקי המוח ובדיקת ביקורת בטווח של חצי שנה במעקב רופא נוירולוג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם