יש חשד לטרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

30/07/2019 | 20:19 | מאת: ולנטין

סובל כבר חצי שנה מנימול בראש + כאבי ראש. הכאבים לא חזקים אבל רצופים, זאת אומרת סובל מזה ממש 24/7 ולא מרגיש טוב אפילו לא לרגע אחד. יש הרגשה דומה לסוג של לחץ על הגולגולת ואפילו הראיה הפכה למטושטשת קצת. הבדיקות שעברתי עד היום זה CTמוח, דופלקס צוואר ואולטרסאונד צואר. כולם היו תקינות. בנוסף ניורולוג בדק אותי גופנית ואמר שאין שום רמז לבעיה כלשהי. האם הבדיקות הללו שוללות את המחלה הספציפית הזאת אצלי? ואולי תוכל לזרוק ניחוש באיזה כיוון עוד אלי לבדוק?

31/07/2019 | 10:04 | מאת: ולנטין

אני חיפאי גר ממש ליד רמב"ם

שלום ממליץ להשלים בדיקת MRI מוח , בדיקת רופא עיניים והולטר לחץ דם. במקביל להתחלת טיפול לכאבי הראש והמשך מעקב נוירולוג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם