נימולים ותחושות שריפה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

14/02/2018 | 18:50 | מאת: לינא

היי בת 30 , בהריון שבוע 34 , מאז שנכנסתי להיריון התחלתי להרגיש נימולים במיוחד באזור הפנים, דו צדדי , לעיתים בראש , מרגישה שנמלה הולכת לי על הפנים, עין ימין נסגרת לחצי שניה , בידיים נימולים, או מרגישה כמו שערה על האצבע ... לפני שנכנסתי להיריון בחודש קיבלתי כאב ראש נוראי עם הקאות וסחרחורות במיון אמרו לי שמדובר אולי בהתקף מיגרנה , הופיע בבדיקות דם תאי דם לבנים שהסבירו לי שמדובר בתהליך דלקתי.. האם קיים חשד לטרשת ? יש לציין שאובחנתי עם טרומבופיליה פקטור 5 הומוזוגוטי ואני מטופלת עם קלקסן 60

שלום לא נראה שמדובר בסימפטומים הקשורים לטרשת נפוצה, כמו כן יתכן והעליה בכדוריות דם לבנות היו עקב מצב זיהומי רגעי ממליץ לפנות לנוירולוג לשם בדיקה והערכה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם