יעוץ בטיפול לתורשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

19/06/2017 | 01:31 | מאת: טטיאנה

בעלי מ2010 חולה בMS. עד השנה היה על REBIF. מ2017 עבר ל Tecfedera. יש החמרה במצב. עכשב בטיפול עם סטרואידים. לה מה אתה ממליצ לעביר אותו. תודה מראש. שלחת גם mri

שלום במידה ובעלך עם טרשת נפוצה התקפית, השאלה שנשאלת האם החל טיפול בטקפידרה לאחרונה בחודש האחרון? אזי זו לא תקופה מספקת להתחלת השפעת טיפול, במידה והינו מטופל בתרופה זו מעל 3 חודשים ועל רקע טיפול זה יש ריבוי התקפים ההמלצה לקחת נוגדנים ל JC וירוס במידה והנוגדנים שליליים ממליץ על התחלת טיפול בטיסברי, במידה והנוגדנים חיוביים ממליץ על טיפול בגילניה במידה ומדובר במחלה מתקדמת ממליץ על טיפול באוקרבוס לא הצלחתי לפתוח את הקובץ ואף אין בדיקות הדמיה קודמת, ממליץ לודא שההחמרה מקורה בטרשת בברכה

21/06/2017 | 23:13 | מאת: טטאינה

תודה על תשובה. בעלי עבר ל tecfedera 01.01.2017. עבר מספיק זמן שלהבין שטיפול הזה לא מתאים. כל הmri בוצה ב רמביים ואפשר לראות שינוים. ורציתי לשאול איך אפשר לקבל תור למרפאה שלכם אבל בדחיפות. שהיום מסיימים קורס IV של סטרואידים ועוברים לPO/..וכל החלפה טיפול יקח זמן. וטיסברה אני לא כל כך רוצה בגלל ת.ל. תודה אני אשלך ת.ז. שלו באפשרי לראות הדמיה.321321150 קלינין ולדיסלב

שלום בשבוע בקרוב לא אהיה זמין ניתן באופן חריג לבקש להכניס מטופל מעבר לתורים הרשומים באישורי, על מנת לקבוע תור למרפאה ב 29 ליוני תוכלי לתאם בטלפונים 047772830 דקלה או מורן 047772440 בברכה

22/06/2017 | 07:39 | מאת: טטיאנה

תודה רבה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם