האם הבדיקות מעידות על לופוס

דיון מתוך פורום  לופוס

10/08/2018 | 23:39 | מאת: DINA

Sm Ab. (Smith) 3 U/ml-קטן מ :ערכי ייחוס Negative <7 U/mL Equivocal 7-10 U/mL Positive >10 U/mL Ro Ab Anti SSA הערות לבדיקת 3 U/ml-קטן מ :ערכי ייחוס 7 - 10 U/mL גבולי > 10 U/mL חיובי La Ab Anti SS 3 U/ml-קטן מ :ערכי ייחוס 7-10 U/ml גבולי > 10 U/ml חיובי RNP Ab 3 U/ml-קטן מ :ערכי ייחוס 5.0 - 10.0 U/mL גבולי >10.0 U/mL חיובי Antinuclear Ab Adults 1.6 ערכי יחוס 0-1 האם מתאים ללופוס או סיוגרן בציון העובדה כי החולה ,בחור כבן 30 אובחן כחולה ב MF תודה מראש

מהדרך שבה הוצגו הנתונים בפורום לא ניתן להבין דבר. אני מציע לצלם את הדף (כמובן לפני שמעלים, למחוק פרטים אישיים) של הבדיקות ולהעביר שנית.

מנהלי פורום לופוס