כאבים פרקים זרוע יד שמול

דיון מתוך פורום  לופוס

14/03/2018 | 21:08 | מאת: כרמי

שלום בן 35 מזה 3 שבועות כאב במפרק זרוע יד שמול אך שאני שם יד על העצם של המפרק אני קופץ מכאבים. הכאבים מקרימים לכל אורך היד והשרירים . כבר שלושה שבועות ורק מוסיף עוד יותר .האם מדובר בדלקת מפרקים .היום התחלתי להרגיש גם יד ימין אותו מתחיל לאט לאט בכאבים אני מפוחד שזה דלקת פרקים אין מחלות רקע רק אנא חיובי rnp חיובי מעל 10 שנים. אני רוב הזמן עייף יושן הרבה שעות וקם עייף עשיתי בינואר בדיקות דם שגרתיות לא היו סימני דלקת אבל כאבי הפרקים הופיעו שבוע אחרי

התלונות שאתה מתאר נשמעות כמו בעיה מכאנית ולא ראומטולוגית, כלומר לחיצה או לחץ מפיק כאב. מצד שני, אם ANA ואנטי RNP חיובי, תמיד ממליץ במידה ויש תלונה חדשה מטרידה, לעבור הערכה מסודרת אצל הראומטולוג המטפל

14/03/2018 | 21:19 | מאת: כרמי

תודה דר על התשובה המהירה אבל לא קבלתי שום מכה והכאב עכשיו גם ביד השניה מתחיל .הוא למרות זה נשמע מיכאני?

כתבתי שתיאור הכאב נשמע מכאני למרות שלא קיבלת מכה. יחד עם זאת גם כתבתי שצריך לעבור הערכה קלינית מסודרת אצל ראומטולוג נוכח המעבדה שתיארת. על סמך כל הנתונים שמסרת לא ניתן לקבוע מה האבחנה.

14/03/2018 | 21:11 | מאת: כרמי

לציין גם עשו לי גם בדיקת C3 שהיא כל הזמן תקין C4 כל הזמן מעל 50 שהגבול העליון 50 כלומר חריגה כל הזמן

מנהלי פורום לופוס