אלרגיה

דיון מתוך פורום  לופוס

18/06/2015 | 19:05 | מאת: עוזי

האם יש ירקות או פרות שיכולים לגרום לבעלי לופוס אלרגיה מסוימת ?

למרות הרבה מאוד אינפורמציה שמופצת באינטרנט, אין מחקרים שהוכיחו באופן ברור עדיפות למזונות מסוימים ונחיתות לאחרים, בכל הקשור לפעילות המחלה. ההמלצה היא לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה- הרבה פרות וירקות, מוצרים מחיטה מלאה, דגים (נוגדי חמצון) ולשתות הרבה מים. לצמצם מזונות עתירי סוכר, אוכל מעובד וכו. בהקשר של אורח חיים בריא, מומלץ לבצע פעילות גופנית אירובית מתונה ומנוחה (כשאפשר, גם במשך היום).

מנהלי פורום לופוס