פרקינסון וכאב מוקרן

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

21/12/2015 | 08:27 | מאת: שושית

שלום רב בעלי 69 אובחן לפני שנה ותשעה חודשים. נוטל אזילקט ודקינט. רעד עיקרי בצד ימיו רגל ויד. במהלך התקופה התפרץ כאב גב בלטים והיצרות ע"ש עם הקרנה קשה ביותר הכל בצד שמאל. לפני למעלה מחמש שנים סבל מזה וטופל בהזרקה אפידורלית אחת והכאב נעלם לכל השנים הללו. האם יתכן שהפרקינסון עורר את הכאב מחדש ? טיפולים שונים פיזיו והידרו ו4 הזרקות אפידורליות תחת שיקוף לא עוזרים. לא יודעת מה לעשות ובמה להתמקד. תודה.

שושית שלום מחלת פרקינסון לא אמורה להחמיר כאבי גב על רקע ניווני.מומלץ לפנות להתייעצות נוירולוג או אורתופד

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד