כאבים

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

18/02/2015 | 11:40 | מאת: שירן

שלום רב, סובלת חודש וחצי מכאבים בצוואר ובין החיבור לעורף עם הקרנה לגב ולראש ,כאבים בזרועות ונמלולים וחולשה קיצונית עד תחושה של חצי הכרה וכמעט עילפון בנוסף יש גם בחילות .ותחושה של גוש תקוע בגרון שנמשכת כמה שעות לאחר האכילה צילום צוואר תקין בדיקת אורתופד תקינה בדיקה נוירולוגית תקינה בדיקת הדמייה CT מוח ללא ממצא בבדיקת נשיפה -חיידק הליקובקטר פילורי מטופלת באנטיביוטיקות +אומפרדקס הרופא גסטרו המליץ לבצע בדיקת גסטרוסקופיה בעקבות הבחילות והגוש בגרון . לגבי שאר התופעות אמר ששזה לא קשור בכלל לגסטרו.. האם הכאבים בצוואר שמקרינים לגב ולידיים ולראש יכולים להיות ממקור נוירולוגי ? איזה בדיקות אתה ממליץ לבצע ,אם בכלל? והאם תחושות טרום עילפון קשורות למקור נוירולוגי?

שירן שלום מטרת פורום זה הינה לספק מידע בתחום של מחלת פרקינסון והפרעות תנועה ואין באפשרותינו לספק דרך האינטרנט יעוץ פרטני. יעוץ שכזה צריך להעשות לאחר פגישה עם רופאך ובדיקתך על ידו

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד