הרגשה של חולשה בגפיים בעיקר בכפות ידיים

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

25/06/2019 | 01:31 | מאת: דני

בן 20, בשבוע האחרון מרגיש מאיין תחושה מוזרה של כמאיין חולשה / ריפיון / דגדוגים (לא יודע כל כך להסביר) בעיקר בידיים וברגלים , היו לי גם קפיצות שרירים בזמן האחרון (פעם בשבוע למשך יום כל פעם שריר אחר) , לפני כשנתיים ביצעתי בדיקת emg בעקבות תחושות נימלולים והבדיקה יצאה תקינה והניורולג אמר כי הכול בסדר. לפני כשבועים הפסקתי טיפול של תרופות אנטי דיכאוניות 1- האם יכול להיות קשר בין הפסקת התרופות לתופעות הללו? 2- האם הבדיקת emg יצאה תקינה לפני שנתיים זה אומר שגם הכול תקין עכשיו? 3- האם יש סיבה לדאגה וצריך לבדוק את העניין?

שלום רב פורום זה נועד למענה על שאלות כלליות בתחום פרקינסון והפרעות תנועה ולא להתייעצות על מקרים פרטניים. אנא פנה לרופא המטפל או לנוירולוג במסגרת קופת החולים בה אתה חבר.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד