רעד בלסת תחתונה ושפתיים

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

16/04/2017 | 14:59 | מאת: חגית

שלום רב, אני בת 48. בחודש האחרון החלו אצלי רעידות בלסת התחתונה. הרעידות קטנות ומהירות ונראות בזמן שהפה מעט פתוח. למשל בזמן דיבור. ובזמן חיוך ...קצות השפתיים רועדות (בנקודה שבה הן מתחברות שפה עליונה ותחתונה). (זה הופיע לקראת סיום טיפול יישור שיניים). האם יתכן שניפגע עצב או שריר מסויים? יש לכך טיפול? בתודה מראש על תשובתכם.

שלום רב פגיעה עצבית בד"כ גורמת לחולשה או הפרעה בתחושה ולא לרעד. מומלץ שתפני להתייעצות ובדיקה אצל רופא המשפחה ו/או נוירולוג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד