קנדידה עקשנית מאודדדד!!

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

29/08/2016 | 00:14 | מאת: חן

שלום, מלפני 5 חודשים היה לי עקצוצים וכאבים בזמן קיום יחסי מין, פניתי לרופא עשיתי בדיקה והתגלתה אצלי קנדידה קרוסי לקחתי קרוב ל16 כדורי FLUCANOL 150MG ולקחתי גם כן GYNO-PEVARYL עשיתי בדיקה חוזרת אך עדיין הפטרייה לא נעלמה כרגע יש לי קנדידה אלביקנס לקחתי שוב 8 כדורי FLUCANOL 150MG אך לא עזר.. עדיין יש צריבה בעת קיום יחסים והפטריה לא נעלמת מה ניתן לעשות כי התייאשתי מהתרופות ומהכאב וכלום לא עוזר

היות וכבר קיבלת טיפול תרופתי משמעותי ולא הייתה הטבה, ויש גם הוכחה במשטח לקיום זני הפטרייה כפי שציינת, יש לחשוב על טיפול שונה. במרפאתנו מבוצע טיפול בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון, שהינו טיפול יעיל לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. לאחר פגישת ייעוץ ניתן להחליט האם את מתאימה לטיפול זה ולבחון אפשרות לטיפול בקנדידה במערכת העיכול ששם מקורה. כל זאת, כאמור, לאחר פגישת ייעוץ פרטנית. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק