קנדידה על הלשון האם אפשרי

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/08/2019 | 04:43 | מאת: רוני

שלום בת 37 בריאה בדאך כלל בדיקות דם יצאו תקינות ללא סוכר גבוה תפקודי כבד תקינים .. כשמונה חודשים לאחר לידה בימים האחרונים אני קמה עם לשון לבנה מאוד עם טעם מר בפה יובש איום בחלל הפה ובצריבה וחתכים בלשון ..כל דבר שאני אוכלת מכאיב לי בלשום לפעמים אני מרגישה אותה צורבת מהדבר הכי קטן שאוכלת ... האם זה יכול להעיד על קנדידה בחלל הפה ..זכור לי בחיי פעם אחת כזאת וזה היה כשהייתי בתקופה לחוצה בחיי אשמח לדעת אם יש סיכוי שיש לי קנדידה על הלשון.. מחשבותי נודדות למצבים נוראים בתודה רוני

אכן מאוד ייתכן שמדובר בפטרייה אך כמובן שלא ניתן לאבחן המצב ללא בדיקה. מציע לפנות לרופא המשפחה וכמובן שאת יכולה לפנות גם למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק