קשר בין דלקת דלקת בנרתיק לבין שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/12/2014 | 19:20 | מאת: ת

שלום, אמי בת 92 שהיתה בת 48 היה לה גידול ברחם. הוציאו לה את הרחם והשחלות. קיבלה הקרנות ומאז סובלת מדלקת כרונית בשלפוחית השתן. שנים מקבלת תרופה מניעתית וברגע שהדלקת מופיעה מקבלת אנטיביוטיקה בכמות גדולה יותר. כעת המליצה רופאת משפחה (חדשה אצלינו) לשלוח אותה לגניקולוג לבדיקה. והשאלה מה הקשר. גם אם יש נרתיק איך הוא יכול להשפיע על כאבים בבטן התחתונה. בברכה ת הבת

06/12/2014 | 23:32 | מאת: ד"ר דן קלמן

שאלתך אינה קשורה לנושא פורום זה המטפל בדלקות חוזרות בנרתיק. אני מציע להפנות את השאלה לפורום גניקולוגיה או אורוגניקולוגיה (גניקולוגיה אורולוגית). ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק