פרוקור

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

24/06/2015 | 12:31 | מאת: אבנר

אשמח לקבל הסבר על תרופה זו. לא מעט קרדיולוגים טוענים מצד אחד שהיא התרופה היעילה ביותר ומצד שני לא ממהרים לתת אותה בגלל תופעות לוואי רבות. אני בחור צעיר בן 37 שכבר לקח ריתמקס וסוטלול והם הפסיקו להיות יעילות. ההתלבטות היא בן לעבור אבלציה לבן לקחת תרופה אחרת ובשלב מאוחר יותר לעבור אבלציה אחרי שהתהליך ישתכלל קצת יותר. אשמח לדעתך

25/06/2015 | 10:50 | מאת: דניאל

25/06/2015 | 18:00 | מאת: אבנר

נכון....פרפור פרוזדורים על לב בריא

שלום אבנר, טיפול בפרוקור הוא טיפול מקובל ובטוח. כמובן ישנם תופעות לוואי כמו בכל תרופה אחרת אך שכיחות של התופעות יחסית נמוכה. לאחרונה יצאו מספר מחקרים שהראו שאבלציה במקרה של פרפור עליות נותנת תוצאות טובות יותר לעומת טיפול שמרני. ממליץ להתייעץ עם רופא קרדיולוג-אלקטרופיזיולוג לגבי אבלציה. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים