שאלה

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

22/03/2015 | 15:40 | מאת: טניה

שלום.לאמי אובחן פרפור פרזדורים באקג שנעשה באופן אקרעי.גילו אינו ידוע.הרופא אמר שאולי זה יחלוף.האם יש פרק זמן מסויים שאחריו כבר ידוע שהפירפור לא יחלוף?תודה

טניה שלום. בשלב מוגדם שפרפור פרוזדורים רק מופיע פעם ראשונה קצב לב בדרך כלל חוזר לקצב סדיר אפילו ללא טיפול. אם פרפור פרוזדורים נמשך יותר משנה הסיכוי שקצב יחזור לקצב סדיר בלי טיפול הוא סיכוי נמוך ביותר. לגבי המשך טיפול צריך להתייעץ עם רופא קרדיולוג.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים