היפוך חשמלי

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

19/09/2014 | 09:06 | מאת: נטע

שלום רב, לפני מספר ימים עברתי היפוך חשמלי בפעם השנייה לפרפור פרוזדורים בעליות. הרופא המטפל שלי אמר לי לקחת ריתמקס 3 פעמים ביום לאחר מכן. עם זאת, כשיצאתי מבי"ח הרופא המטפל המליץ לא לקחת את הכדור מכיוון והוא יכול לגרום להפרעות קצב. אשמח לקבל חוות דעת נוספת, מה הסכנות? ומה מומלץ? תודה, נטע

שלום נטע, אין לי מספיק נתונים כדי לתת המלצה על המשך טיפול. בדרך כלל טיפול בריטמקס או בפרוקור זה טיפול מקובל בפרפור עליות. רופא קרדיולוג- אלקטרופיזיולוג שטיפל בהפרעות קצב יכול להמליץ על תרופה מועדפת. בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים