פירפור-מדללי דם

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

06/06/2014 | 13:27 | מאת: רן

אני מעל 80,חולה לב.אושפזתי בשל איבוד הכרה רגעי. בשיחרור כתבו מחד שזה ארוע של פרפור פרזדורים שחלף, ומאידך שהרושם שמדובר בארוע ואזווגלי. וגם המלצה להולטר(לא נתנו המשך טיפול בנוגדי קרישה). הקרדיולוג הקבוע שלי- לא מצליח להבין אם היה או לא היה פרפור-כדי לדעת אם לתת נוגדי קרישה.(כי ההתרשמות שלו מהדו"ח של האישפוז שזה ספק זה או ספק זה) הולטר לדעתו לא ישקף כי באותו רגע יכול להיות תקין.ופרפור יכול אולי לחזור עוד חצי שנה .האם במצב כזה חוסר מתן נוגדי קרישה בעייתי?מה ניתן לעשות?

שלום רן, הקרדיולוג שמטפל בך בצדק לא רוצה להתחיל מיד טיפול בנוגדי קרישה כי לכל דבר יש מחיר שלו. יש תופעות לוואי של טיפול בנוגדי קרישה. בלי סיבה מסוימת אין צורך בנטילת התרופה. לא חושב שארוע חד פעמי ישפיע על מצב בריאותי שלך. מקווה שהפרעות קצב לא יופיעו שוב. בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים