פירפור

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

17/04/2014 | 01:35 | מאת: זיו

שלום יש לי דליפה במסתם בינוני קשה אני בלחץ שיהייה לי פירפור עליות וזה יגרום לי לאירוע מוחי.. האם זה הגיוני החשש שלי..?? היה לי בעבר אירוע חד פעמי של דופק מהיר שטופל בחוסם בטא תודה

זיו שלום. יש הרבה דברים שצריך לקחת לחשבון. קודם כל לא ציינתה באיזה מסתם יש דליפה, בן כמה אתה, האם יש גורמי סיכון אחרים וכו? האם צריך לתקן את הדליפה בניתוח? ממליץ לדבר עם קרדיולוג מטפל או לקבוע תור למרפאה שלי "מרפאה לטיפול כירורגי לפרפור פרוזדורים" בבית חולים "בילינסון" בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים