העלאת מינון התרופות לאחר נטילה של 4 ימים

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

04/09/2016 | 06:20 | מאת: שרית

שלום בת 64 אובחנתי כסובלת מפרפור פרוזדורים שמופיע תוך כדי שכיבה. התחלתי טיפול של טמבוקור 50*2 ביסופרולול 1.25 ואליקוויס 5 מג. מטופלת מזה 4 ימים. חל שיפור ניכר בעוצמת הפרפורים ובמשך הופעתם. אך עדין מופיעים פעם או פעמים בלילה. האם אחרי נסיון של 4 ימים יש להעלות מינון הטמבוקור והביסופרולול או לחכות עוד זמן ולבדוק האם הפרפורים יעלמו. תודה רבה.

שלום שרית, זה רק 4 ימים של טיפול ועוד מוקדם להחליט על שינוים במינונים או החלפת תרופות. סבלנות. תסתכלי בעוד כמה שבועות. מקווה שהכל יסתדר. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים