פרוקור ותופעות הלוואי

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

23/04/2016 | 16:59 | מאת: יפה

בעלי מקבל את התרופה פרוקור כשנתיים בגלל פרפור פרוזדורים. ברצוני לשאול אם יש תרופה חלופית לפרוקור, זאת בגלל תופעות הלואי של התרופה. תקופה מסוימת קיבל רק 100 מ"ג ליום בגלל דופק איטי, ואז קיבל שוב התקף של פרפור. עכשיו מקבל 200 מ"ג והדופק בסדר. אני חוששת שמצד אחד הכדור עוזר אבל גורם לתופעות שליליות אחרות. מוכנה לקנות גם באופן פרטי אם קיימת תרופה בטוחה יותר. בתודה יפה

שלום יפה. כמובן פרוקור היא לא תרופה יחידה לטיפול בפרפור עליות וכמובן יכולים להיות תופעות לוואי. אך צריך לקחת לחשבון שלתרופות אחרון גם קיימות תופעות לוואי. בצד שני פרוקור מאוד יעיל לטיפול בהפרעות קצב מסוג פרפור עליות. לגבי כל שינוי בטיפול חייבים להתייעץ עם רופא משפחה. אפשר גם לפנות לרופא קרדיולוג-אלקטרופיזיולוג. רופא שמטפל ספציפית בהפרעות קצב. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים